Pozadina se učitaje
Poredi proizvode

Nemate artikala koje ćete porediti.

Newsletter

Istorijat firme

Firma AKM Commerce je osnovna 1995 u 100% vlasništvu Direktora g-dina Amira Kovačevića. Osnovna djelatnost firme  bila je uvoz i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Kontinuiran rast i razvoj, osigurani kroz kvalitetnu uslugu, partnerske odnose i profesionalnost u radu sa našim kupcima i dobavljačima svrstali su AKM Commerce u red visokoprofitabilnih privatnih preduzeća, koje je sposobno da odgovori svim zahtjevima modernog tržišta. Firma broji preko 40 uposlenih uglavnom mlađe starosne dobi za čije se usavršavanje i dalje školovanje izdvajaju znatna finansijska sredstva. 

U poslednje tri godine usmjerili smo svoje aktivnosti u razvoj vlastite komercijalne službe, a teritorija koja se obrađuje kroz sistem mikroobrade tržišta je regija sjevero-istočne BiH. Ovim potezom naša osnovna djelatnost je proširena i na Retail kanal prodaje.

U vlastitom pogonu imamo preko 60 voznih dostavnih jedinica, skladište od 7.000 paletnih mjesta, te komore za smrznutu robu u ukupnoj površini od 13.000m3.

Jednostavna organizacijska shema firme, sposobnost brzog prilagođavanja okolnostima na tržištu te jasna vizija garant su da je AKM Commerce – vaš pouzdan poslovni partner !!!!

Moja Korpica

Nemate artikala u svojoj Korpici.

Anketa zajednice

U AKM-u kupujem?